Često zaboravljamo na narodnu mudrost da je zdravlje najveće bogatstvo. Postanemo svesni toga tek kada je nase zdravlje narušeno. Zato je neophodno da za sebe blagovremeno nesto ucinimo i zaštitimo svoje zdravlje, ili ako je narušeno, preduzmemo najbolje mere da ga povratimo. U tom cilju Vam toplo preporucujem cajeve pod zajednickim nazivom
” IMUNSAN “.

Svi lekoviti sastojci nalaze se u prirodi…
Zasto bas njih?
Odgovor je veoma prost i zasniva se na istini da se svi najbolji lekoviti sastojci nalaze u prirodi – samo ih treba pronaci i upakovati. Mi zapravo to i radimo.U nasim proizvodima nema ni trunke vestackih materija. Sve je garantovano prirodnog porekla i prepuno je razlicitih vitamina i minerala neophodnih organizmu. Ovi vitamini i minerali su zastupljeni u razlicitom obliku i kolicini u zavisnosti od namene caja.
Nasi cajevi su dati na ispitivanje Zavodu za zastitu zdravlja Nis pod br. 113-4 104 koji je, posle ispitivanja, dao vrlo visoku ocenu: uzorak ODGOVARA Pravilniku o kvalitetu preparata na bazi meda i drugih pcelinjih proizvoda i meda sa dodacima (Sl. list 4/85)