Ne treba dokazivati činjenicu da savremeni prehrambeni proizvodi koje svakodnevno kupujemo u našim prodavnicama i upotrebljavamo ih u ishrani obiluju raznim aditivima, odnosno, veštackim dodacima za poboljšanje boje, ukusa ili mirisa. Šta vise, poljoprivredni proizvodi u sebi sadrže i odredenu dozu pesticida koje unosimo u svoj organizam.

Urbani vazduh je prepun smoga, pojedina radna mesta u proizvodnji su pod uticajem raznih hemijskih preparata, a u toku bolesti smo prinudeni da kraće ili duže upotrebljavamo razne lekove, koji često imaju svoje neželjeno dejstvo.

Kad se sve ovo ima u vidu nasem organizmu je neophodan proizvod u vidu pripremljenog čaja za eliminaciju toksina iz organizma.

Ovaj čaj je veoma efikasan i iz organizma izbacuje sve štetne materije zahvaljujući posebno odabranim biljkama.

Namenjen je odraslim osobama i kao preventiva, a poželjno ga je piti 4 puta godisnje po jedno pakovanje.

Sadrzi   : Linalol, kalcijum-oksalat, karotenoide, holin, asparagin, belančevine, silicijum, magnezijum, gvožde, smole, glikozide, fenolnu kiselinu…

Nasi ćajevi su dati na ispitivanje Zavodu za zaštitu zdravlja Niš pod br. 113-4 104 koji je, posle ispitivanja, dao vrlo visoku ocenu: uzorak ODGOVARA Pravilniku o kvalitetu preparata na bazi meda i drugih pčelinjih proizvoda i meda sa dodacima (Sl. list 4/85).

MI PAKUJEMO PRIRODU!